Termeni şi condiţii

 Home / Termeni şi condiţii

Termenii şi condiţiile la care sunt supuse accesul şi, respectiv, utilizarea acestui web site. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.

1. Acord de utilizare a acestui site

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si TransTel Services sunt inlocuite prin prevederile prezentilor termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.


2. Proprietate

Continutului site-ului si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al TransTel Services, sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat, sunt proprietatea TransTel Services. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a TransTel Services sau a altora.

Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in termenii si conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului continutului. De asemenea, va informam ca TransTel Services isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare.


3. Utilizarea site-ului

TransTel Services acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

  • Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul publicat de catre TransTel Services in acest site, material protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al TransTel Services.
  • Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa, transmite sau receptiona orice fel de material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, ce are caracter obscen, defaimator, amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.
  • Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site in alte site-uri cu exceptia existentei unui accord scris din partea TransTel Services cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
  • Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul TransTel Services.
  • Este interzisa activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

4. Securitate

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit in aceasta forma, fara a se oferi alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, indisponibilitatea sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. TransTel Services nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele.


5. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. TransTel Services si partenerii sai, angajatii, asociatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

TransTel Services nu isi asuma nici o raspundere ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

TransTel Services nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.


6. Link-uri catre alte site-uri

TransTel Services nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa create link-uri intre acest site si alte site-uri fara aprobarea noastra scrisa. TransTel Services nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, TransTel Services nu isi asuma raspunderea daca aceste site-uri incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti; sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare; sunt calomnioase, licentioase sau nu ofera o securitate adecvata; sau contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv. De asemenea, TransTel Services nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea TransTel Services.

TransTel Services nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de TransTel Services.


7. Modificarea termenilor si conditiilor de utilizare

TransTel Services poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca si sa modifice termenii si conditiile de utilizare pe acest site. Astfel de modificari va vor fi aduse la cunostiinta prin afisare pe site-ul web la www.tts.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizatorul site-ului daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.


8. Legislatie aplicabila

Acesti termeni si conditii de utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania.