Servicii

 Home / Servicii

Numere verzi - TeleAcces Gratuit

TeleAcces Gratuit este serviciul care permite unui utilizator să efectueze o convorbire telefonică de la orice post telefonic automat, în mod gratuit, cu taxarea numai a abonatului chemat sau acelui ce iniţiază aplicaţia.

Numere scurte

Numarul scurt este un serviciu opţional cu ajutorul căruia se direcţionează apelurile nationale către un acces fizic determinat (un alt numar de telefon), de forma prefix 9xxx (ex.: 031 9494).

Secretariat virtual

Veţi beneficia de serviciile unei secretare şi de toate mijloacele de comunicare necesare: robot telefonic, server de fax, IVR şi o persoană instruită să preia apelurile companiei dumneavoastră şi să ofere informaţii.

Alte servicii

VoIP

VoIP reprezintă abilitatea de a face convorbiri telefonice peste o reţea bazată pe protocolul IP.


Detalii

Call League - sistem call center

Callcenterul CallLeague este un sistem hardware şi software centralizat şi inovator.


Detalii

Servicii internet

Prezenţă în oraşele Bucureşti, Timişoara şi Constanţa, cu reţea proprie de Fibră Optică.


Detalii

Servicii telefonie fixă

Conectare directă E1/ISDN prin interfeţele de Fibră Optică ale reţelei locale de telecomunicaţii


Detalii

T rans Tel Services vă poate furniza servicii de telecomunicaţii folosind echipamente de telecomunicaţii de ultimă generaţie produse în SUA, echipamente purtând marca HARRIS / TELTRONICS IXP. Prin integrarea dumneavoastră în sistemul de telecomunicaţii TTS se va asigura accesul dinamic, direct şi economic folosind interfeţele digitale TransTel Services cu Vodafone, Orange, Cosmote, RCS-RDS, Telekom, etc, la următoarele servicii: servicii de reţea publică nationala, servicii de reţea internaţională, servicii internet, servicii VoIP, număr verde, numerotatie scurta.

Contorizarea şi raportarea traficului se va face “on line” în relaţie şi cu serviciul de cont departamental şi/sau propriu. Se va asigura un control sporit al costurilor, angajaţii având posibilitatea să vorbească pe un cont general al societăţii sau să primească subconturi, cu sume fixe alocate.

Vă asigurăm de totala noastră disponibilitate de a colabora pentru a vă satisface în totalitate cerinţele dumneavoastră şi vă prezentăm anexat oferta detaliată în ceea ce priveşte serviciile de telecomunicaţii voce/date oferite de societatea noastră.

În funcţie de cerinţele şi configuraţiile stabilite cu specialiştii dumneavoastră vă vom transmite şi oferta personalizată de preţuri. Posibilitatea de a vă demonstra adaptabilitatea şi importanţa aplicaţiilor şi a serviciilor noastre pentru instituţia dumneavoastră o putem face în detaliu la o data pe care urmeaza sa o stabiliţi.

Sistemul de comunicaţii propus este unul deschis cu multiple posibilităţi de up-gradare sau dezvoltare în funcţie de cerinţele şi necesităţile dumneavoasta

 • Raportări

  Servicul de raportare/detaliere/client CDR cu access online.

 • Access Bugetar/Parolat

  Fiecare persoană primeşte un cont cu o sumă fixă alocată.

 • Virtual PBX (< 32 linii)

  Echipamentul PBX este pus la dispoziţia beneficiarului.

 • Interfaţă online

  Gestionează-ţi contul online prin interfaţa pusă la dispoziţie de TTS.

 • Blochează abuzurile

  Blochează apelurile abuzive prin intermediul aplicaţiei 'CALL RESTRICT'.