Info Center

 Home / Info Center

Despre noi

Trans Tel Services este o companie cu capital privat, care a intrat pe piaţa serviciilor de telecomunicaţii în anul 1999.


Între anii 1999 – 2003 a deţinut autorizaţii pentru serviciul de număr verde şi pentru servicii de telecomunicaţii în grup închis de utilizatori, în ianuarie 2000 fiind prima companie din România care a introdus pe piaţa românească serviciul TeleAcces Gratuit – Numere Verzi.  Beneficiind de o experienţă de peste 10 ani în exploatarea echipamentelor şi resurselor din cadrul reţelelor pe care le-a creeat şi dezvoltat, echipa TTS oferă tot sprijinul şi suportul pentru ridicarea standardului telecomunicaţiilor şi a serviciilor aferente în cadrul oricărei societăţi.

În ianuarie 2003 compania noastră a obţinut autorizaţia pentru furnizarea de reţele şi servicii de comunicaţii şi astfel a devenit, exceptând Romtelecom, primul  operator de telefonie fixă comutată – sistem care foloseşte numerotaţie, linii şi aparate telefonice normale.

In toti aceasti ani, folosind tehnologie si echipamente de ultima ora, Trans Tel s-a impus pe piata serviciilor de telecomunicatii prin seriozitate, flexibilitate si promptitudine. Deasemenea a facut o serie de investitii pentru crearea unei retele de comunicatii moderne, in care utilizatorii sa aiba acces la servicii de ultima generatie. Totodata, TransTel Services dispune si de echipe calificate care se ocupa de intretinerea, exploatarea si service-ul sistemului, precum si de diferitele programari necesare unei foarte bune functionari a retelei de telecomunicatii. Aceaste echipe urmaresc modul de alocare dinamica a resurselor, functionalitatea echipamentelor ce vor fi instalate si adaptarea functiilor centralelor, pe profilul fiecarei structuri clientelare in parte.